REVUE ANDERSOM

Inhoud

Nieuwe Maaseikere revue ‘AndersOm’ in de maak – Een ode aan Herman Hendrix

Herman Hendrix voorstellen in Maaseik of zelfs in het Maasland is overbodig.
Wie hem echter niet zou kennen moet wel weten dat deze Maaseikenaar in hart en nieren in de voorbije decennia bij diverse culturele verenigingen een blijvende herinnering heeft nagelaten.
Vooral in het plaatselijk toneelleven was Herman zowel op als achter de scène actief en bovendien schreef hij meerdere theaterstukken. Onvergetelijk hierbij waren de “Maaseiker” revues die omwille van hun originaliteit en lokale herkenbaarheid keer op keer veel succes kenden.

Om hem te eren maar vooral ook te danken voor zijn grote artistieke inbreng in ruim een halve eeuw Maaseiker cultuur hebben enkele vrienden met de revue “Andersom” iets fraais in gedachten.
In een avondvullend programma zullen ze een aantal hoogtepunten uit de revues van weleer in de kijker plaatsen. Van Jan en Hubert en de stadswerklui tot de Sajeleir en Willem en Stiene, het worden allemaal herkenbare sketches en liedjes die verwerkt zitten in enkele uren ontspannend volkstheater.
Eregast is uiteraard Herman Hendrix, de geestelijke vader van de Maaseiker revue, die een avond vol verrassingen te wachten staat… ! Deze keer staat hij niet op het podium of achter de coulissen maar zit hij met zijn familie in de zaal om de revue “Andersom” te bekijken.

Ruim 80 acteurs en muzikanten verlenen hun medewerking aan deze eenmalige voorstelling die plaats vindt op donderdag 31 oktober 2019 in het Cultuurcentrum ‘Achterolmen’, Van Eycklaan 72 te Maaseik.
Het wordt een Maaseiker theateravond om naar uit te kijken !

affiche

Revue Andersom

Programma­blaadje

Revue Andersom

Klik op de foto om de fotoalbum te openen.

Reacties zijn gesloten.