2002 VAN HIER NAAR GUNTER

Inhoud

De aarde begint overbevolkt te raken en onleefbaar te worden. Te weinig groen en blauw. Planten en dieren sterven uit. Er moet iets gebeuren.

Professor A. Pollo is samen met zijn assistent Govert op zoek naar een nieuwe planeet om een nieuwe wereld op te bouwen. Op een dag ontdekt hij ‘Gunter’, een planeet die op de vroegere aarde lijkt. Hij bouwt een ruimtestraler die voorwerpen en mensen van de ene planeet naar de andere planeet kan stralen. Donald, Cora en Mikie zijn drie vrijwilligers, die wel naar ‘Gunter’ willen om te kijken hoe het daar is.

Bepakt met volle rugzakken stappen ze in de ruimtestraler en komen aan op ‘Gunter’. Tijdens het stralen is er echter iets mis gegaan.
Het avontuur begint…

regisseur

Pieter Ritzen

Cast

Baer Houben, Daan Dossels, Toon Hungenaert, Ine Smits, Ruben Evens, Boyd Pribylla, Robin Janssen, Frank Deckers, Guy Germeau, Ben Houben, Gilles Peeters, Toon Voorjans, Ellen Luyten, Joyce Janssen, Sanne Rijks, Sara Telen, Fabrice Slegers, Ann Vanminsel, Michelle Germeau, Maaike Rijks, Michele Put, Nicole Roloux, Pauline Hunink, Lynn Houben, Aagje Maessen, Lara Meisen, Liza Schrooten, Freya Schoenmakers, Anne Schroyen, An Smits, Nele Sniekers, Katrien van Pol en Anne Voorjans.

Programma­blaadje

Van Hier naar Gunter

Andere

Artikel 1

Artikel 2

Artikel 3

Flyer

Inkomkaart

Klik HIER om de fotoalbum te openen.