1988 SIMON VEDELAAR

Inhoud

Simon is een goedhartige ukkepuk die door zijn schoolkameraden uitgelachen wordt omdat hij liever met zijn poppenkast speelt dan met de flipperkast uit het lunapark.
Als het weer eens te gortig is geweest, vlucht hij wenend naar zijn kamertje waar zijn poppen plots tot leven komen en hem troosten.

Ze stellen hem voor om het zijn allen naar de stad te trekken en daar een schitterend kinderfeest te bouwen om de jongelui ervan te overtuigen dat je met je fantasie best naar je zin kan hebben. Het feest wordt echter verstoord door de komst van de Weerwolven, een stoere jeugdbende die Fred de muis schaakt om hem bij haar inbraken en strooptochten als ‘Superkraker’ te gebruiken…

Simon en de poppen laten hun vriend niet in de steek en zullen alles in het werk stellen om hem uit de handen van de jeugdbende te bevrijden en de inbraak in de school te verijdelen.

regisseur

Baer Houben

Cast

Jo Frenssen, Ellen Coenen, Michèle Baeten, Lotte Segers, Chris Van Vlierden, Kaat De Langhe, Michèle Wayen, David Paul, Benjamin Steegen, Liesbeth Brouns, Goedele Beelen, Ruth Dalemans, Kathleen Bruggemans, Ann Frenssen, Gildy Hertogs, Guy Vanwijck, Kim Habets, Axel Waelbers, Stein Billiet, Leen Van Lancker, Reineke Van Hooreweghe, Yves Gonnissen, Tom Klerkx, Erik Opsteyn, Belinda Bielen, Jan Bloemen, Jos Bloemen, Carlo Gelissen.

Programma­blaadje

Simon Vedelaar

Andere

Artikel 1

Artikel 2

Flyer

Inkomkaart

Klik HIER om de fotoalbum te openen.