2017 GOD HUURT DICH…

Inhoud

Komedie in twee bedrijven.

We schrijven het jaar 1965, de welgestelden van het dorp, de burgemeester en de drie schepenen, hebben goede vooruitzichten want een rijke Amerikaan Johny Dickenson wil er een discotheek openen.

Dit biedt voor hen allerlei financiële mogelijkheden.
De burgemeester/brouwer levert de nodige drank, een van de schepenen plaats een nieuwe vloer, een andere vernieuwt de elektriciteit en verlichting en zelfs de boerin droomt van een gouden toekomst. Maar… de Amerikaan investeert in de helft de renovatie en de notabelen van het dorp moeten voor de andere helft bijspringen.
Na de belofte om zelfs van de winst een graantje mee te pikken gaat iedereen akkoord om te investeren.

Maar dan gooit de kerkklok roet in het eten, ze valt uit de toren door het plafond en beiden zijn totaal vernield.
De pastoor klopt aan bij de burgemeester en schepenen om bij te leggen voor de herstellingen, maar deze zitten natuurlijk op zwart zaad! De cafébediende en de waarzegster zetten heel het dorp op stelten wanneer zij een plannetje bedenken om de pastoor te helpen. ‘Een onzichtbare klok luidt, als er in het café gevloekt, gelogen of gefopt wordt zolang er geen nieuwe klok in de kerktoren hangt’.

Dit alles speelde zich af in een decor van een café uit de jaren 60 van de vorige eeuw.
Vrijdag 22, zaterdag 23 en dinsdag 26 december 2017.

regisseur

Nadette Beelen

Cast
Pauli Van Den Bergh, Evelien Krijn, Philip Molenaers, Wim Bleukx, Carine Germeau, Alex Rasera, Maarten Gonnissen, Ghislain Van Vlierden, Ruth Meex en Mia Bloemen.
Programma­blaadje

God huurt dich

Artikels

Artikel 1

Artikel 2

Artikel 3

Flyer

Inkomkaart

Klik HIER om de fotoalbum te openen.