2011 A CHRISTMAS CAROL

Inhoud

Een beroemd kerstverhaal in drie bedrijven van Charles Dickens.

A Christmas Carol’ (1843) is een van de meest bekende en gespeelde kerststukken en vertelt over de oude vrekkige Scrooge. Het verhaal werd geschreven door Charles Dickens (1812-1870), de schrijver van o.m. Pickwick papers, David Copperfield en Oliver Twist.

Ebeneezer Scrooge, geldwisselaar en financier, is helemaal geconcentreerd op geld verdienen. In zijn kantoor, waar hij samen met zijn klerk, Bob Cratchit, rekeningen uitschrijft enzijn geld zit te tellen, is het ongezellig koud. Het wintert en Kerstmis staat voor de deur, maar dat is voor Scrooge de ellendigste tijd van het jaar, want dan wordt er niet gewerkt.

Scrooge heeft lak aan vriendschap, vriendelijkheid, medeleven en ‘warmte’, alleen zijn geld telt voor hem.

Op kerstnacht verschijnen er drie geesten die hem een spiegel voorhouden: de geest van het verleden, de geest van het heden en de geest van de toekomst.

Zal Scrooge tot inkeer komen voor het telaat is?

regisseur

Philip Molenaers

Cast
Tony Leenders, Johan Fredrix, Karen Boonen, Brecht Gysen, Lara Meisen, Sam Fredrix, Belinda Bielen, Nadette Beelen, Michele Peeters, Franky Hungenaert, Ghislain Van Vlierden, Jerom Strykers, Lies Van Esser, Miet Rutten, Alex Cuijpers, Henriette Cremers, Herman Hendrix, Ann Vanminsel, Pauli Van den Bergh, Anke Vrinssen, Sarah Vaesen, Julie Focquet, Judith Wauters, Ylien Deckers en Charles Dickens als Leo Vanhees.
Programma­blaadje

A Christmas Carol

Artikels

Artikel 1

Artikel 2

Flyer

Inkomkaart

Klik HIER om de fotoalbum te openen.