2003 DOOD SIMPEL

Inhoud

Een komische thriller in twee bedrijven door Jack Popplewell.

Onlangs werd er te Maaseik een firma opgericht met de bedoeling om uitvinders, die iets interessants hebben uitgevonden, te vertegenwoordigen en zodoende hun ‘uitvindersproducten’ op de markt te brengen.

De vier directeuren nemen het direct groots aan en vestigen hun bedrijf op de Van Eycklaan. De nodige spelregels, die hun onderlinge verhoudingen regelen, worden notarieel vastgelegd.

Bovendien nemen zij een plaatselijke schoonheid in dienst om alles piekfijn te onderhouden teneinde hun status te verhogen.

Maar plots wordt er een directeur vermoord en op een andere directeur wordt een aanslag gepleegd. Heel Maaseik is in rep en roer en de politie zet twee van hun beste speurneuzen op deze zaak.

Ondanks intens zoekwerk van de politiecommissaris en zijn helpers wordt er niets verdachts gevonden terwijl de meid nochtans blijft beweren en vindt dat de bewijzen voor de hand liggen.

Daarom wordt er op 28 en 29 maart om 20.00 uur e.k. een hoorzitting gehouden in het Cultuurcentrum van Maaseik om de bevolking te vragen medewerking te verlenen bij het oplossen van deze beangstigende gebeurtenissen.

regisseur

Jos Rutten

Cast

Frieda Jaeken, Ghis Van Vlierden, Belinda Bielen, Bob Molenaers, Herman Hendrix, Wim Bleukx, Wien Corstjens, Philip Molenaers, Eleny Efthymiopoulos

Programma­blaadje

Dood Simpel

Andere

Flyer

Inkomkaart

Klik HIER om de fotoalbum te openen.