1998 SCROOGE

Inhoud

Een beroemd kerstverhaal in drie bedrijven van Charles Dickens.

Het is 1838, Ebenezer Scrooge, een gierige handelaar, baat samen met zijn klerk Chatchit een zaak uit. Kerstmis staat voor de deur, maar daar wil Scrooge helemaal niet weten, zijn werk gaar voor. Iedereen die maar een beetje op zijn gevoel werkt, wordt afgesnauwd?

Wanneer Scrooge alleen achterblijft, krijgt hij bezoek van zijn oude, overleden compagnon, Marley, die reeds in de hel is, omdat hij ook zo’n vrek was. Hij waarschuwt Scrooge voor zijn gierigheid en kondigt hem de komst van drie ander geesten aan: de geest van het verleden, de geest van het heden en de geest van de toekomst.

Zal Scrooge zijn gierigheid afleggen en wat meer menselijkheid tonen?

regisseur

Philip Molenaers

Cast

Wien Corstjens, Baer Houben, Gildy Hertogs, Lies Van Esser, Josée Roex, Dirk Daniëls, Marijke Boonen, Hilde Coolen, Nadette Beelen,Ghies Van Vlierden, Ward De Langhe, Tim Van Berkelaer, Franky Hungenaert, Nathalie Tiesters, Mia Bloemen, Mimien Hendrix, Mi-Ange Claessens, Leo Croymans, Harry Westhovens, Herman Hendrix, Ruben Evens, Martin Coenen, Lieve Creemers, Pauli Van den Bergh, Wim Bleukx, Pieter Ritzen, Leo Vanhees.

Programma­blaadje

Scrooge

Artikels

Artikel

Flyer

Inkomkaart

Geen foto’s beschikbaar.