1993 BED IN, BED UIT

Inhoud

Een klucht in twee bedrijven van Dave E. Freeman.

Er heerst grote opwinding in een klein Frans hotelletje. Uitgerekend op de avond van het verkleed bal heeft een dame gereserveerd die het hotel een plaats in een belangrijke aanbevelingsgids kan bezorgen.

Tot overmaat van ramp duiken ook nog twee kieskeurige Engelse gentlemens op. De ene geëscorteerd door zijn al even kieskeurige vrouw,  de andere voor een stiekem rendez-vous. Hun verbazing is groot, als zij door een vergissing van de onverstoorbare conciërge, in dezelfde kamer terecht komen, waar de verwaming niet werkt, de kleerkast klemt, en tal van andere problemen.

Ondertussen maakt de conciërge alleen  grapjes en denkt de directeur alleen  aan zijn kostuum voor het bal. Chaotisch wordt het helemaal als de wettige vrouw van de tweede Engelsman hem als verassing komt opzoeken.

Inmiddels weet niemand meer waar, hoe, wie en wat is. En als u na afloop ook niet meer weet, vraag het aan uw buurman, beslist dat hij het ook niet weet.

regisseur

Jos Rutten

Cast

Ghies Van Vlierden, Franky Hungenaert, Ward De Langhe, Hilde Coolen, Chantal Deckers, Philip Molenaers en Pauli Van den Bergh.

Programma­blaadje

Bed in, bed uit

Artikels

Artikel 1

Artikel 2

Artikel 3

Flyer

Inkomkaart

Klik HIER om de fotoalbum te openen.