1992 DE BUTLER

Inhoud

Een satirisch blijspel van Herman Hendrix.

De familie de Saxo-Malo heet u allen hartelijk welkom.
Om 20.15 uur begint de rondleiding op het domein van het kasteel. De twee gidsen die u vergezellen zullen u de hele geschiedenis op kundige wijze uit de doeken doen. De baron houdt er wel aan u erop te wijzen dat het de gidsen verboden is fooien aan te nemen. Omwille van de de veiligheid mogen er geen foto’s genomen worden; nota’s nemen is wel toegelaten.

De rechtervleugel waar u nu een zicht op heeft, wordt bewoond door Baron de Saxo-Malo en zijn dochter Rosa. Zij worden op hun wenken bediend door Jean, de butler, en vier dienstmeisjes. Karel Vandemuizenwinkel doet de boekhouding. Het is ten strengste verboden een gesprek aan te knopen met één van de bewoners.

De familie de Saxo-Malo wenst u nog een leerrijke en gezellige avond…

Er wordt u vandaag speciaal gevraagd niet al te luidruchtig te keer te gaan, aangezien de baron hoogbezoek verwacht, namelijk Graaf Kwibus de Kusminbot, Graaf Wuiles de Snullarie en Graaf Pummel de Niemandal met zijn moeder Gravin Minouche Lalipopet. Een politieman is incognito aanwezig.

regisseur

Herman Hendrix

Cast

Wien Corstjens, Lieve Creemers, Carlo Gelissen, Estelle Moors, Petra Wolfs, Christel Gommers, Hilde Coolen, Karel Vandenmuizenwinkel, Ghies Van Vlierden, Philip Molenaers, Jan Deckers, Mimien Hendrix, Hugo Hoedemakers.

Programma­blaadje

De butler

Artikels

Artikel 1

Flyer

Klik HIER om de fotoalbum te openen.