1965 VALSTRIK VOOR EEN MAN ALLEEN

Inhoud

Thriller in drie bedrijven van Robert Thomas.

Daniël Corban kon zich zeker een gelukkig man achten. Hij had alles wat het leven aan een jonge man bieden kan. Hij was nog maar enkele maanden geleden getrouwd met een jonge, mooie en rijke… vrouw.

Samen hadden zij een droom van een huwelijksreis gemaakt in Italië, naar Venetië. Na hun huwelijksreis kregen zij van een van Daniëls vrienden een chalet in bruikleen, in een dorpje in de omgeving van Chamonix.
Te midden van het prachtige Alpenlandschap scheen werkelijk niets meer het geluk van dit door ’t lot zo begunstigde jonge echtpaar te kunnen beroeren… Nu echter is Daniël ten prooi aan de diepste wanhoop.
Zijn vrouw is verdwenen… hopeloos, mysterieus, spoorloos verdwenen.
Radeloos heeft hij zich in verbinding met de politie gesteld, maar alle opsporingen blijven vruchteloos.

De pastoor van het dorpje komt binnen en treft hem aan in de somberste gedachten verzonken. Maar hij brengt nieuws, zeer goed nieuws: zijn vrouw is weergekeerd, ze staat zelfs bij de deur.

De deur vliegt open en ontroerd wil de vrouw zich in de armen van haar echtgenoot werpen… Voor Daniël is het plots of de wereld op zijn kop staat. Is hij waanzinnig geworden? Of het slachtoffer van een verschrikkelijke hallucinatie?

OPVOERING in zaal Van Eyck, Maaseik op 13 februari 1965.

regisseur

Gerard Theuwissen

Cast

Jan Ramaekers, Lisette Damen, Antoon Silkens, Tjeu Smits, Mimien Hendrix, Gerard Theuwissen, Jacky Imling en Frans Vanstreels.

Programma­blaadje

Valstrik voor een man alleen.

Geen fotoalbum beschikbaar.